Kom naar onze Open Dag op 12 februari

Kom kijken bij VSO Talryk op dinsdag 12 februari. Van 15.30 uur tot 18.00 uur staan de deuren voor u open.

Er is van alles te doen!

Bezoek de workshops en demonstraties of neem een kijkje in de lokalen. Je kunt zelfs klimmen in de gymzaal of meedoen met rots en water. Of neem een kijkje in ons zwembad. Er is genoeg te zienen te beleven. Daarbij staan in de kantine verschillende kraampjes waarbij er allemaal interessante informatie verkrijgbaar is. Er is zelfs een prijs te winnen aan de hand van enkele doe-opdrachten!

Doe mee en ervaar!

VSO Talryk is een school voor voortgezet speciaal onderwijs. We verzorgen onderwijs aan jongeren tussen de 12 en 20 jaar die zeer moeilijk leren (ZML) en daarbij vaak een verstandelijke en/of lichamelijke beperking hebben. Wij bereiden hen voor op een zo zelfstandig mogelijke deelname aan wonen, werken en vrije tijd. Zo werken we samen aan de toekomst!

U bent van harte welkom!

De open dag is interessant voor leerlingen en ouders/verzorgers, toekomstige leerlingen en ouders/verzorgers, familie, omwonenden, onderwijsprofessionals en samenwerkende partners.

Parkeren

Parkeren kan bij de school, of als er geen plaats meer is op sportpark De Fennen (Noorderdwarsvaart 217) of bij De Schakel (klokhuislaan 12). Liever niet in de wijk.