Als u als ouder/verzorger of leerling vragen heeft, bijvoorbeeld over de opvoeding, ondersteuning in de thuissituatie, wonen en werken, of u heeft vragen op het gebied van seksualiteit (CSM). Dan kunt u contact opnemen met het gebiedsteam van uw gemeente. Zij gaan met u in gesprek over uw vragen en zoeken samen met u een passende oplossing.

Het telefoonnummer van het gebiedsteam kunt u vinden in de gemeentegids of op de website van uw gemeente. Als uw zoon/dochter blijvend een intensieve zorgbehoefte heeft, dan kunt u aanspraak maken op zorg uit de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Iedereen met een WLZ-indicatie kan gebruik maken van onafhankelijke cliëntondersteuning van MEE. Wilt u informatie en advies over mogelijkheden rondom de zorg, invulling van persoonlijk plan of PGB en andere financieringsmogelijkheden, maar ook bij andere vragen over de WLZ kunt u contact opnemen met MEE.
Het telefoonnummer van het gebiedsteam kunt u vinden in de gemeentegids of op de website van uw gemeente. Als uw zoon/dochter blijvend een intensieve zorgbehoefte heeft, dan kunt u aanspraak maken op zorg uit de Wet Langdurige Zorg (WLZ).Wilt u informatie en advies over mogelijkheden rondom de zorg, invulling van persoonlijk plan of PGB en andere financieringsmogelijkheden, maar ook bij andere vragen over de WLZ kunt u contact opnemen met MEE.

Consulent MEE Noord en SMW Talryk

Berber Penninga 06-32273087
email: b.penninga@talryk.nl

MEE Noord: 0880231100